Velkommen til 
Litterær festaften med Helga Flatland og Carl Frode Tiller.
NB! NY DATO: Torsdag 30.november kl: 19.30:

Helga Flatland debuterte med romanen Bli hvis du kan. Reis hvis du må (2010) som hun fikk Tarjei Vesaas’ debutantpris, Ungdommens kritikerpris og Aschehougs debutantstipend. Alle vil hjem. Ingen vil tilbake (2011) og Det finnes ingen helhet (2013) avsluttet den kritikerroste trilogien. I 2015 gjestet hun Litterær salong med romanen Vingebelastning. Helga Flatland regnes blant de fremste av unge norske fremadstormende forfattere

Carl Frode Tiller debuterte som forfatter i 2001 med romanen Skråninga, som han blant annet fikk Tarjei Vesaas’ debutantpris, P2-lytternes romanpris for og ble nominert til Brageprisen. Han er kanskje mest kjent for trilogien Innsirkling 1-3.

I romanen Begynnelser rulles livet til miljøverneren Terje opp i omvendt kronologi – fra selvmord til fødsel. Hvorfor gikk det som det gikk? Vi får innblikk i Terjes valg i voksenliv, ungdom og barndom; den store kjærligheten hans i relasjon til naturen; og smerten som kommer fra at han ikke mestrer relasjonen til sine nærmeste. Romanen går rett inn i vårt tids kanskje mest avgjørende spørsmål – klimadebatten – men fortalt gripende gjennom Terjes historie.

Inngangspartiet. Billetter kr. 100,-