Lån av e-bøker flytter fra bibliotek24 til eBokBib!

10. januar bytter Agderbibliotekene utlånssystem for e-bøker. Vi tar i bruk eBokBib, som er et system som kan brukes på enheter som bruker Android og iOS.

For å komme igang:
• Last ned appen eBokBib fra App store eller Google play.
• Logg inn med lånenummer og pinkode. (Kontakt oss
dersom du mangler lånekort og/eller pinkode)
• Lån bøker.

Lånetid er 3 uker. Du kan levere tilbake boka når du ønsker, eller den forsvinner av seg selv etter 3 uker.

Lydbøker

Du kan også låne og høre lydbøker i appen. Salg av lydbøker til bibliotek i Norge starter opp i nær framtid. Utvalget er foreløpig lite men vi bygger opp samlingen etterhvert som flere titler kommer i salg til bibliotek.

Mer informasjon, instruksjonsfilm og oversikt over ofte stilte spørsmål på ebokbib.no.

Vi gjør oppmerksom på at reserveringer som er lagt inn via bibliotek24.no / BS weblån-appen ikke blir med over i nytt system.

Kontakt oss eller still spørsmål til E-lån Agder på Facebook hvis du lurer på noe. eBokBib har også en konto på Twitter som drives av systemleverandøren.

God bok!