Mandag 9. april kl. 19.00: Erik Bye – mannen med det store hjertet.

Duoen «Den gode melodi» presenterer forestillingen der du får historien om en av Norges første medie-helter, den vennen alle ønsket seg. Varm, vennlig, raus og lyttende, med kameratekke, talegaver og ekte medfølelse. Erik Bye viste en stor kjærlighet til ordet, til viser og vers.

I forestillingen fremføres viser som  ”Vår Herres klinkekule”, ”En sang under skjorta”, ”Hildringstimen” og ”Skomværsvalsen”. Erik Bye gjorde ”Vandringsvise”, ”Vise fra tømmerskogen” og ”Jørgen Hattemaker” til sine egne, fordi han ydmykt beundret diktere som Einar Skjæraasen, Hans Børli og Alf Prøysen. Ikke minst er forestillingen spekket med fakta og historier fra Erik Byes liv og virke som journalist og kunstner.

Arr. Folkeakademiet Arendal og Arendal bibliotek.
Auditoriet. Billetter kr. 100.-