Leseklubb for deg mellom 9-12 år

Det nærmer seg slutten på den spennende boka “Nattspeilet” av Ørjan N. Karlsson!

I skrivende stund er det to ganger igjen med høytlesning før vi tar avslutningen for sommeren. Det var protester da Fredrik Schulze-Krogh avsluttet lesingen forrige torsdag. Det var tydeligvis et kapittel med en cliffhanger, så vi håper de klarer å holde seg til torsdag og ikke begynner å lese boka selv…

Hva er Sluk en bok!

Sluk en bok er noe så sjeldent som en leseklubb på biblioteket hvor vi samles for å høre en bok blir lest høyt og kanskje snakke litt om hva vi synes og hva vi tror vil skje videre. Når boka er lest ut vil vi ha en avslutning som passer med hva vi har lest. Det er ingen påmelding eller betaling, bare et hyggelig tilbud til de som har tid på ettermiddagen.

Arendal biblioteket har fått støtte fra Innovasjon Arendal og Aust-Agder bibliotek og kulturformidling til å starte leseklubben, og vi har reist rundt på utvalgte skoler med forfatteren av fantasyboka “Nattspeilet” for å fortelle om tilbudet. I tillegg har vi fått laget kanskje Norges eneste lesetipi! Man kan misunne barna som få sitte inne i dette lune teltet omgitt av stemningslys, lydeffekter og en god bok på øret mens de knasker kjeks og frukt.

Det er fremdeles mulig å bli med selv om vi har kommet et godt stykke inn i boka, eller man kan vente til høsten. Da blir det ny oppstart med leseklubb og ny bok. Men hvilken bok det blir, må vi gruble litt mer på.

Kart over BifrostLesetreff torsdager kl. 1500: 22. mars, 5. april, 12. april, 19. april
Torsdag 26. april kl. 1800: Avslutning med rollespill, mat og kos.

Tove J. Kittelsen
tlf 37013278