Kreativt verksted på Arendal bibliotek

Alder 9-12 år
begrensede antall plasser
gratis

Liker du å lage ting med hendene? Synes du vi kaster for mye søppel og må ta bedre vare på naturen? Bli med kunstner Anne-May og lag en diger frosk i papir som skal stå utstilt på biblioteket i sommer!

Vi ønsker å fokusere på den sjeldne damfrosken som holder til på Løddesøl, hvor viktig det er å ta vare på naturen både med å passe på de som lever i den og å begrense forbruket vårt, gi barna en kunstnerisk opplevelse, samt knytte bånd til lokalsamfunnet og biblioteket.

Program for dagene:

Tirsdag 10. juli skal barna få et forhold til damfrosken, dens unike mønster og hvordan de selv kan imitere frosker av papir. Se på ulikhetene og likhetene mellom en virkelig frosk og en origamifrosk, og kanskje til og med snakke litt om menneskers unike mønster.

Onsdag 11. juli introduserer vi en annen arbeidsskala (skulptur), forklare hvor skulpturene skal stå og hvorfor. Introdusere avfallspapir fra biblioteket og hvorfor det er viktig å bruke dette i vårt arbeide. Også overfor miljøet generelt, og derfor også damfrosken.

Torsdag 12. juli skal frosken monteres, dekoreres og settes til utstilling.

Det blir servert enkel lunsj.

Bindende påmelding eller spørsmål sendes til tove.jeanette.kittelsen@arendal.kommune.no

Kreativt verkstede er støttet av Nasjonalbiblioteket og Aust-Agder fylkeskommune