Sommerles 2018 har vært en suksess!!

Vi var spente på Sommerles i år, for nå skulle alt være digitalt og vi var usikre på hvordan det ville bli tatt i mot av foreldre og barn. Det hadde vi ikke behøvd, for aldri har vi fått flere flotte tilbakemeldinger, og aldri har det blitt lest mer i kampanjen. Per i dag har barna lest nesten 9000 BØKER!!

Det er over 1 MILLION SIDER!!! Vi er så imponerte!!

Dette må feires, så lørdag 22. september kommer Norges galeste forfatter, Reidar Kjelsen, for å gi leselysten et ekstra løft, så barna ikke skal slutte å lese selv om de ikke får XP og premier for det:)

Kl. 14.00 forestilling « ÆSJ!» for 1.-3. trinn
Dette er standup for de aller minste. Hvorfor skal man være høflig og hvorfor bestemmer de voksne alt? ”Æsj!”, ”Ku uten hode”, ”Tissemus”, ”Bertil Bestemmer selv!” og ”Rumpetroll” er bøker for dem som skal stave seg gjennom sine første setninger. Det er ikke uvanlig at det skjer rare og helt uventede ting når barnehoder møter hodet til en gal forfatter!

Kl. 15.00 forestilling «DAMER OG DEMONER» for 4.-7. trinn
En forestilling i standupaktig stil. Forfatteren brøler så høyt han kan og hopper rundt på bordene før du vet ordet av det. Høydepunktet i forestillingen er når han tegner monster på flippover etter barnas egne beskrivelser. Fare for latterkrampe!!

Alle som går på skole i Arendal og har deltatt på sommerles er invitert!

 

Vi deler ut gratisbilletter i informasjonsskranken i 1. etg. fra mandag 17. september pga begrenset antall plasser.