Sluk en bok
leseklubb fra 9 år

I våres leste vi “Nattspeilet” av Ørjan N. Karlsson og vi ble hekta på den underlige og spennende verden Bifrost og alle skikkelsene som holdt til der. Heldigvis for oss, så er den skrevet av en flittig forfatter. I høst kom det oppfølgeren og nå gleder vi oss til å høre hvordan det går i den ganske så skumle boka “Ylva og myldermørket”.

“Med 33 års mellomrom har to rødhårete jenter forsvunnet fra fjordbygda Saltstraumen. Nå er det 33 år siden sist, og en dauing med lysende grønne øyne forsøker å trekke Ylva ut i fjorden. Hun unnslipper, men neste dag forsvinner Beate, en annen rødhåret jente i Ylvas klasse.

Hele bygda leter etter Beate, men Ylva vet at de ikke vil finne henne der. For hun er ikke lenger på Jorden, men i Bifrost. Kidnappet av trollmannen Tha-Natos. Det er bare Ylva som kan redde henne, men kanskje er det allerede for sent? For snart faller Myldermørket over Bifrost og ondskapens porter åpner seg.”

 

 

Mandag 1. oktober kl. 13 kom Ørjan N. Karlsson for å gi oss en smakebit av boka, og han hadde med seg de overdimensjonerte terningene som han bruker til spillet “Skatten i ørkenelven”. Dette er samme opplegget som skapte jubel da han reiste på miniturne til skolene i våres. Bare hør her!

 

Torsdag 11. oktober kl. 15-16 er første ordinære leseklubb og da trekker vi inn i lesetipien for å høre Fredrik Schulze-Krogh lese videre i boka. Det skal vi gjøre hver torsdag frem til og med 15. november som blir en super avslutning med “Håndbok for superhelter”. Denne siste gangen trenger vi litt mer plass og trekker opp på scenen i 2. etg.

Alt er gratis og ingen påmelding.

Mandag 1. oktober kl. 1300: Forfatteren kommer og sparker i gang leseklubben!
Lesetreff torsdager kl. 1500: 11. oktober, 18. oktober, 25. oktober, 1. november, 8. november
Torsdag 15. november kl. 1500: Super avslutning med “Håndbok for superhelter”