Torsdag 15. november kl. 19.00:
Året 1968 var spekket med dramatiske hendelser og omveltninger i store deler av verden. Mange husker kanskje best drapene på Martin Luther King og Robert Kennedy, invasjonen i Tsjekkoslovakia, opptøyene i Paris, Tet-offensiven under Vietnamkrigen – men det var også året da musikalen Hair hadde premiere. Og i Norge giftet daværende kronprins Harald seg med Sonja. En rekke andre store og små begivenheter skulle også komme til å sette sitt preg på 1968.

Møt journalistene og forfatterne Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen som har dykket ned i disse historiene fra vår ganske nære fortid, og som i deres bok gir oss et nostalgisk og lærerikt gjensyn med hendelser vi fremdeles påvirkes av- på godt og på vondt.

Boksalg. Signering.

Auditoriet. Entré kr. 100,-
Arr.: Folkeakademiet Arendal og Arendal bibliotek.