Arendal Vinterfestival foregår fra onsdag 23. til søndag 27. januar, og vi har følgende arrangementer på biblioteket:

Onsdag 23, januar kl. 19.00-21.00: Strikketreff
Arendal Vinterfestival inviterer til strikketreff på Arendal bibliotek.
Ta med strikketøy og snakketøy, du velger selv hva du vil bruke mest.
Enkel servereing. Scenen. Fri entré.

Fredag 25. og lørdag 26. januar: Musikkverksted – lag ditt eget instrument!

Bli med musiker Arne K. Mathisen å utforske hva slags lyder vi kan lage med helt vanlige ting. Vi bygger instrumenter med plankebiter, skruer, grillpinner, stakefjær, ballonger, sugerør og mye mer! På dette verkstedet får alle lage en kalimba og en fløyte, og alt vi bruker er ting barna helt sikkert kan finne hjemme i garasjen. Barna må være i følge med en voksen. Verkstedet foregår på Scenen, 2. etg.

Fredag 25. januar: For påmeldte barnehager og skoler. Dessverre fullt.

Lørdag 26. januar: For barn fra 4 – 12 år. Barna må være i følge med en voksen. Vi deler ut gratisbilletter i første etasje fra kl. 11.00 pga. begrenset antall plasser.

Arr.: Arendal vinterfestival og Arendal bibliotek.
(Arrangementet erstatter skulpturverkstedet som opprinnelig var satt opp på disse tidspunktene.)

Fullstendig program for Arendal Vinterfestival her