Fredag 10. mai – lørdag 11. mai: Lesemaraton!

Vi feirer Bokåret 2019 med en hyllest til boka og det skrevne ord med en lesemaraton: Arendalsforfattere: time-for-time. Fellesnevneren for alt som blir lest dette døgnet er at det er skrevet av en forfatter med tilknytning til Arendal.

Vi leser utdrag fra forfatterskapene til Karl Ove Knausgård, Kristin Sørsdal, Gaute Bie, MiRee Abrahamsen, Birger Emanuelsen, Benedicte Meyer Kroneberg, Baard Nannestad, Petra Kvisli, Håvard Rem, Walid al-Kubaisi, Bjørg Øygarden, Øivind Berg, Gabriel Scott, Alf Prøysen – og flere av forfatterne blir også med oss på lesedugnaden.

Ramme for døgnet

10. mai kl. 14: Åpning ved kultursjef Linda Sætra. Opplesningen starter og vi feirer Bokåret 2019 med kaffe, saft og kake
10. mai ca kl 22: Biblioteksjefens nattsuppe
11. mai kl 08 – ca 10 Frokost

På lørdag leser vi litteratur som passer for barn/familier.

Dette blir en stor lesedugnad der vi håper mange har lyst til å være med og lese! Vi legger opp til leseøkter a 20 minutter, men man kan selvsagt lese flere økter dersom man ønsker det.
Vil du være med og lese? Send en epost til: kjh@arendal.kommune.no
(det er lov å ønske seg ca tidspunkt og/eller forfatter, så etterkommer vi ønsker så langt det lar seg gjøre)

Alt ligger til rette for døgning på biblioteket, men de fleste vil nok stikke innom og høre på opplesningen i perioder.

Inngangspartiet – Fri entré – Velkommen!

Lesemaraton 2019

Arrangementet er en del av Bokåret 2019 og er støttet av Nasjonalbiblioteket og Aust-Agder bibliotek og kulturformidling.