Fra 1. juni til 31. august kan alle som går i 1. til 7.klasse, delta på Sommerles.no 2019.

Sommerles.no gjør lesing enda litt morsommere!  For hver bok du leser og registrerer på Sommerles.no, får du XP (poeng) og går etterhvert opp i level. Sommerles.no er for alle, uansett hvor fort eller sakte du leser. Du kan velge å lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneseriebøker, eller du kan bli lest for av noen andre  – all lesing teller og gir deg XP. Og selvsagt har vi premier! Du kan få både kule digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og premier som du henter på biblioteket.

Sommerles.no er en nettbasert kampanje. Det vil si at du lager en egen profil, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og følger med på hva vennene dine leser, alt på nettsiden Sommerles.no. Her får du også tilgang til en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Sjekk ut altom.sommerles.no (eller Sommerles.no etter den 1.juni) for mer info.

Har du ikke nettilgang, kan du likevel delta med et vanlig lesepass. Da er det bare å stikke innom biblioteket for å få hjelp med det.

SOMMERLES.NO ER EN NETTBASERT LESEKAMPANJE LAGET FOR Å MOTIVERE BARN TIL Å LESE AV EGEN LYST.

Det skal være gøy å være med på Sommerles.no! Barn som leser jevnlig i løpet av sommeren, opprettholder leseferdighetene sine gjennom en lang ferie. Noen barn leser på fritiden uten noen ekstra motivasjon, men vi vet også at de barna som ikke gjør det, stiller med et dårligere utgangspunkt ved neste års skolestart. Sommerles.no er en flott lesekampanje uansett hvor dere skal feriere i sommer.

GOD SOMMER MED SOMMERLES.NO 2019!