Biblioteket har åpent torsdagene: 5.desember, 12. desember og 19. desember fra kl. 10.00-18.00.
(Med begrenset tilbud)
Vi har samlet våre beste anbefalinger- innen alle sjangre, og satt klart til utlån i første etasje.

Det vil under hele perioden, fra mandag 25. november og ut året, være mulig å få levert inn lånte medier i luken i gangen, i tidsrommet kl. 07.00-22.00, alle dager.
Medier som vi har lånt inn til deg fra andre bibliotek leveres inn på Arendal bibliotek.
Alt man låner, med unntak av innlånte filmer, får nå en automatisk innleveringsdato per 6. januar 2020, men vi tar gjerne imot «retur» fortløpende.

Ellers må vi få presisere at vi gleder oss veldig til å være tilbake i daglig drift torsdag 2. januar kl. 10.00.

Hilsen alle oss på Arendal bibliotek.

Malcare WordPress Security