13. januar tar vi i bruk ny versjon av biblioteksystemet Bibliofil. Vi tror og håper det vil bli enda enklere for deg å administrere lån, bestille bøker og holde kontakt med biblioteket.

Dersom du har Bibliofil-appen fra før blir den automatisk oppdatert. Har du ikke appen kan den enkelt lastes ned fra App Store eller Google Play.

Sølvberget bibliotek har laget informative filmsnutter som viser hva du finner i app’en Bibliofil og hvordan du bruker den.

 

I appen har du også alltid med deg lånekortet ditt på mobilen. Man har også muligheten til å betale gebyrer med VIPPS rett i appen.

 

I appen kan du enkelt administrere egne lån og bestille nye bøker. Man kan enkelt få en oversikt over alt man har lånt og forlenge lånetiden. Dersom materialet er reservert får du ikke mulighet til å forlenge lånet.

 

Med innstillingene i «familiemappa» kan du lett knytte barn til din egen konto og få god oversikt over familiens lån.

 

 

 

Du har også full kontroll over alt av varslinger og innstillinger. Ønsker du å komme med innkjøpsforslag eller ta kontakt med biblioteket av andre grunner kan man bruke meldingsfeltet som er knyttet til hver bruker.

 

 

 

Første gang du åpner appen må du logge deg på med lånenummer og pin eller passord. NB! Det er nå mulig å lage et passord i tillegg til pin-koden. Dette vil øke sikkerheten. Dersom man velger å opprette passord må dette alltid brukes i appen og på nettsidene/Mine sider. På våre utlånsautomater bruker du kun pinkode som vanlig.

 

 

Hvis du heller vil bruke nettleser kan du klikke her

Malcare WordPress Security