Karin Moe Hennie forteller fra sin egen bok “Pollus – den lille pollenplagen”. Tidligere denne måneden skulle Arendal bibliotek hatt familielørdag med denne forestillingen, men grunnet koronasituasjonen måtte forestillingen utgå. Vi er glade for å kunne tilby en digital versjon og vil med dette ønske dere alle hjertelig velkommen til forestilling!

Med utgangspunkt i boken tar forfatter Karin Moe Hennie barna med på en reise i pollensesongen. Mange mennesker er allergiske mot pollen, men det er jo ikke pollenkornene sin skyld. Det er vinden som blåser dem rundt. De har ikke lyst til å gjøre noen noe vondt, og de har heller ikke lyst til å havne inni øyne, eller enda verre: en menneskenese!

Passer fra 5 år. Varighet: ca. 30 min.
Arendal bibliotek har kjøpt rettighet til å vise filmen i 48 timer, fra fredag 17. april kl. 14 til søndag 19. april kl 14. Filmen fjernes fra vår Youtube-konto etter at den er vist.