Finn boka som passer for deg
Det første du møter i appen er bokhyller med forslag til bøker du kan lese eller lytte til.  Du kan også søke etter bøker via søkeikonet. Under hver bok ser du hvor lang tid det vil ta deg å lese den. Slik blir det enklere å velge en bok som passer deg – akkurat nå.

 

 

Alle lesere er ulike, og det tar BookBites hensyn til.
Her finner du en rekke verktøy som kan forbedre din personlige leseopplevelse.

-Velg linjeavstand, skriftstørrelse og skrifttype
-Velg blant 25 fargekombinasjoner for skrift og lesebakgrunn
-Les én linje av gangen med Linjefokus
-Slå opp et ord i ordboken
-Få teksten lest opp
-Få ord eller setninger oversatt

God oversikt under lesingen

E-bøker vises ofte som en endeløs rekke av like sider. Det kan derfor være vanskelig å vite hvor langt man har kommet i boka, eller hvor mye som gjenstår av kapitlet. I BookBites ser du tykkelsen på boka, og du får visualisert hvor mye av boka du har lest. Du kan se kapitler og navigere mellom sider.

 

 

Følg med på egen lesing
Innsikt i egen leseutvikling er motiverende og får lesere på alle nivåer til å lese mer. I BookBites kan du følge med på hvor mange minutter du har lest og hva den gjennomsnittlige lesehastigheten din er. I tillegg får du statistikk over din totale lesemengde.