Den nye måten å låne film fra biblioteket!

Nå kan du bruke lånekortet ditt til å låne spillefilmer fra bibliotekenes egen filmstrømmetjeneste, Filmoteket. Her kan du velge blant norske, nordiske, europeiske og internasjonale titler for både barn, ungdom, familier, voksne og seniorer. Spennet er mellom klassikere, filmatiserte bøker, store Oscar-vinnere og såkalte blockbustere, til smalere filmer.

Du kan låne fire filmer i måneden.

Lånte filmer kan du se i 48 timer, på alle plattformer, i alle de kjente nettleserne. Du kan også overføre filmene til større skjerm via AirPlay og Chromecast. Du bruker lånekortet (lånekortnr + pin-kode) for å låne film.

Lån film i Filmoteket:

Kom i gang med Filmoteket:
  1. Gå til www.filmoteket.no
  2. Velg Logg inn i menylinjen
  3. Klikk på Registrer ny bruker. Her oppretter du et brukernavn og passord, og legger inn lånekortnummer og PIN-Kode fra lånekortet ditt. Velg Arendal bibliotek blant bibliotekene i nedtrekksmenyen.
  4. Du får tilsendt en bekreftelsesmail. Vennligst sjekk e-posten din, og bekreft denne.
  5. Snurr film!
Malcare WordPress Security