Banner sommerles

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse, delta på Sommerles.no

Sommerles gjør lesing enda morsommere!

Du lager en profil på Sommerles.no, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og følger med på hva vennene dine leser. Her kan du også lese en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Har du ikke tilgang til nett, kan du delta med et lesekort. Bare spør oss!

Sommerles er for alle. For hver bok du legger inn, får du XP (poeng) og går opp i level. Du kan lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneserier, eller du kan bli lest for – all lesing teller. Og selvsagt har vi premier! Når du legger inn bøker får du digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og du kan hente premier på biblioteket i løpet av sommeren.

Husk at det er lesing fra og med 1. juni som kan registreres!

Se film om Sommerles:)

Kommer du deg ikke på biblioteket? Bruk BookBites!

Bruk appen BookBites til å låne e-bøker og e-lydbøker gratis fra biblioteket. Dette tilbudet er tilgjengelig for alle med lånekort i et Agderbibliotek.

Bli med på Sommerles med lydbøker!

Kjenner du noen som strever med å lese? Da kan de låne lydbøker hos NLB, helt gratis! NLB er et eget bibliotek for alle som har dysleksi eller andre lesevansker. Velg blant tusenvis av fine, morsomme, spennende og skumle bøker. NLB har alle de populære og aktuelle bøkene på lyd. Lytt med appen Lydhør på mobil og nettbrett. Sjekk ut nlb.no for mer info.

Alle kan høre sommerlesfortellingen på lyd. Den er laget av NLB og kommer med nytt kapittel på sommerles.no hver uke.

GOD SOMMER MED SOMMERLES.NO!