Vi ønsker alle ett godt nytt år og gleder oss til alle nye leseopplevelser som er i vente!

Trenger du gode lesetips for å komme i gang kan du sjekke våre bokanbefalinger eller spør oss neste gang du er innom. Du kan også sjekke kikkehullet for å se hva vi har kjøpt inn av nye bøker og hvilke bøker som er mest populære.

Har du nyttårsforsetter? Husk at vi har bøker for de som vil komme i form, spise sunnere og hvordan organisere kaoset i skap og skuffer, men også tips om fine turer i nærmiljøet og hvordan bake de deiligste kaker.

For det er størst sjanse for å lykkes med nyttårsforsett om du legger til i stedet for å fjerne. Spis mer grønt, men ikke glem å kose deg. Vil du lese mer, men har aldri tid til å fullføre en bok, les dikt og noveller.

Lån en bok, behold ideene.

Malcare WordPress Security