Vi fortsetter feiringen av Bokåret 2019, og sammen med fem andre Sørlandsbibliotek inviterer vi til mestermøter, der dyktige nasjonale forfattere møter dyktige lokale forfattere.

Paal-Helge Haugen er fra Valle i Setesdal og blir regnet som en av sin generasjons fremste lyrikere. Diktsamlingene hans er oversatt til mange språk. I sitt arbeid har han samarbeidet med en rekke nasjonale og internasjonale kunstnere og musikere. For sin litteratur har han mottatt en rekke priser som Aschehougprisen, Gyldendalsprisen og Brageprisen. I 2009 ble han utnevnt til ridder av 1.klasse av Den Kongelige Norske St.Olavs Orden for sin innsats for norsk litteratur- og kulturliv.

Gaute Heivoll er fra Finsland utenfor Kristiansand. Hans store gjennombrudd kom med romanen «Før jeg brenner ned» (2010) som han mottok Brageprisen for. Romanen er filmatisert og er oversatt til en rekke språk. Heivoll har utgitt flere barne- og ungdomsbøker, dikt og skuespill. I tillegg har han skrevet romaner som «Over det kinesiske hav», «De fem årstider»,

«De skyldfrie» og hans siste roman fra i fjor «Sang for sekstiåtte forrædere».
Samtaleleder: Hilde Elise S. Bie
Arrangementet er en del av Bokåret 2019 og er støttet av Nasjonalbiblioteket og Aust-Agder bibliotek og kulturformidling.

Scenen – Fri entré