Når:
24. januar 2022@18:00-20:00
2022-01-24T18:00:00+01:00
2022-01-24T20:00:00+01:00
Janne Helene Arnesen: Tråd til!

Janne Helene Arnesen: Tråd til!

Janne Helene Arnesen presenterer boka si “Tråd til! – klesreparasjoner for nybegynnere” og hun viser oss grunnleggende teknikker i tillegg til inspirerende og morsomme teknikker som vil løfte et plagg til nye høyder. Noen ganger ønsker du at reparasjonen er usynlig og plagget fremstår som før, andre ganger kan reparasjonen være med på å gi plagget en ansiktsløftning. Knapper, lapper, broderier, frankensteining og kintsugi – Janne har mange tips til hvordan vi kan reparere, og dermed spare både miljøet og lommeboka.  

I henhold til gjeldende smittevernregler må planlagt workshop utgå, men ta gjerne med klær som trenger reparasjon! Janne og representanter fra DUG på Munkehaugen gir råd og tips om hvordan akkurat denne reparasjonen kan gjøres – og kanskje sitter du igjen med et enda kulere plagg enn det du hadde fra før? 

Janne Helene Arnesen kommer fra Arendal, er drakthistoriker og arbeider ved Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design. Hun har sydd siden hun var liten og er sjelden å se uten et sytøy i hendene. På @traadtil deler hun tips og triks om å reparere klær. 

Boksalg og signering.

Arr.: Arendal bibliotek i samarbeid med DUG: Det Urbane Grendehuset – Folkeverksted.   

Auditoriet – Fri entré
I henhold til gjeldende smittevernregler er det påbudt med munnbind på arrangementer når det ikke er mulig å holde minst en meters avstand. 

Malcare WordPress Security