«Av og til ønsker jeg meg en livets bruksanvisning. Vi lever i en tid med enorme klimautfordringer, med krig i Europa, krig i Midtøsten, vi lever i en tid der demokratiske institusjoner trues i land etter land, samtidig som vår evne til oppmerksomhet er under et voldsomt press

Så hvordan leve? Hvordan gå videre? Hvorfor lese og skrive?

Gjennom å skildre fire årstider – Januar 2023 til november 2023 – ser Linn Ullmann i dette foredraget tilbake på et år der verden går av hengslene, behovet for felleskap øker, angsten og håpet kjemper om plass. Hvilken rolle spiller litteraturen i tider som dette – kan kunsten trøste, skjerpe og vise vei?

Arr.: Norsk Forfattersentrum Sørlandet og Arendal bibliotek

Gratisbillett kan holdes av her

Auditoriet

 Tiltaket er støttet av Agder fylkeskommune

Hopp rett ned til innholdet
Malcare WordPress Security