Dette er en introduksjon til temaet der Morten Goodwin holder foredrag med utgangspunkt i sin bok «AI. Myten om maskinene» (Humanist forlag, 2020). Dette arrangementet er for alle som er nysgjerrige på hva kunstig intelligens egentlig er. Morten Goodwin vil belyse de vanligste mytene og misforståelsene om kunstig intelligens, og gi en klar og tilgjengelig forklaring på hvordan disse intelligente systemene fungerer.

Ved å kombinere vitenskapelige fakta med hverdagslige eksempler, vil dette foredraget gi deg en ny forståelse av teknologien som former vår verden. Enten du er teknologientusiast eller bare ønsker å forstå hva AI betyr for deg, vil dette arrangementet gi deg innsikt og inspirasjon til å utforske mer.

Ingen forkunnskaper nødvendig! Det blir tid til spørsmål og svar med Goodwin etter foredraget.

Morten Goodwin er professor ved Universitetet i Agder og nestleder for Senter for kunstig intelligensforskning. Han underviser til daglig om kunstig intelligens for bachelor-, master- og PhD-studenter. Goodwin er også en aktiv populærvitenskapelig formidler med fokus på de enorme fremskritt både innen forskningen og den praktiske nytten av kunstig intelligens.

Arrangementet er støttet av Fritt Ord.  
Arr: Arendal bibliotek i samarbeid med Morten Goodwin. 

Gratisbilletter kan holdes av her 
Auditoriet 

Bildet av Morten Goodwin , han har på seg grå dressjakke, slips og hvite skjorter.
Morten Goodwin Foto NCE Media

Hopp rett ned til innholdet
Malcare WordPress Security