Tirsdag 20. februar kl. 16.30 – 20.30 har vi et litt annerledes fikselaug. Vi får besøk av husflidskonsulenten i Agder; Agathe Askeland Lauvdal, og Carrie Pretorius fra Arendal og omegn Husflidslag blir med som vanlig.
Det blir omvisning i utstillingen STING for de som ønsker det.

Har du klær i skapet som aldri blir brukt eller plagg som er slitte, hullete eller mangler en knapp? På Fikselauget hjelper vi deg med gode tips, veiledning og utstyr, så du kan reparere det som er ødelagt. Fikselauget er åpent for alle, uansett ferdighetsnivå. Ta med deg plagg du ønsker å reparere, så viser vi deg hvordan. Det aller meste kan fikses og ofte er det ikke så mye som skal til!

Bli med å gjøre en forskjell! Forny garderoben på en miljøvennlig måte og spar miljøet helt gratis.

Husflidskonsulenten i Agder, Carrie Pretorius og Arendal og omegn Husflidslag samarbeider om dette Fikselauget.

Velkommen!


Kafeen – Gratis

.

Illustrasjonfoto av stopping av hull
Hopp rett ned til innholdet
Malcare WordPress Security