Fra 1. juni til 31. august kan alle som begynner i 1. trinn til de som går ut av 7. trinn delta på Sommerles.no. Sommerles gjør lesing enda morsommere, og det er helt gratis å være med.

Sommerles er for alle! På Sommerles.no kan det registreres både bøker som barna har lest selv og bøker de har lest sammen med noen eller lyttet til (høytlesning og lydbøker).

For hver bok som registreres, får deltakerne XP (poeng) og går etter hvert opp i level. Barna kan både få kule digitale trofeer på nettsiden og hente fysiske premier på biblioteket. På Sommerles kan dere også få lesetips og løse oppgaver knyttet til årets Sommerlesfortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve.

For å bli med på Sommerles.no går dere inn på nettsiden som åpner 1. juni, og lager en profil til barnet. Hvis dere trenger hjelp, er det bare å spørre oss på biblioteket. Så er det bare å lese i vei og registrere alt du har lest i kampanjeperioden!

Vi håper at dere vil hjelpe barna slik at de kan delta på lesekampanjen og få gode leseopplevelser hele sommeren! Ta gjerne turen innom oss for å få vite mer.

God sommer med Sommerles.no!

Hopp rett ned til innholdet
Malcare WordPress Security