Revolusjonen i kunstig intelligens kommer til å få enorme konsekvenser for hvordan vi jobber og lever. Hvordan ta i bruk ChatGPT som et nyttig verktøy i egen arbeids- eller studiehverdag? Blir vi mer produktive ved å la maskinene skrive for oss? Hvordan bruke maskinene som støtte til alt fra research til utforming og presentasjon? I foredraget vil Bjørkeng gi oss bakgrunn for å trenge litt under overflaten på språkmodeller, og vise praktiske eksempler på forskjellene mellom GPT3.5 og 4. Han går gjennom fallgruvene, og viser også hvordan han har gjennomført flere programmeringsprosjekter uten å kunne programmere.

Bjørkeng er forfatter og teknologijournalist i Aftenposten, og etter at ChatGPT tok verden med storm, har han nesten utelukkende skrevet om kunstig intelligens og hvordan den påvirker mennesker og samfunn. Bjørkeng ga ut boka Kunstig Intelligens — den usynlige revolusjonen i 2018 og Knekk ChatGPT-koden i 2023.

Arrangementet avrundes med en samtale mellom Per Kristian Bjørkeng og professor ved UIA, Morten Goodwin. Kom gjerne forberedt med egne tanker og spørsmål.

Gratisbilletter kan holdes av her

Arrangementet er støttet av Fritt Ord.  
Arr: Arendal bibliotek i samarbeid med Morten Goodwin. 

Auditoriet 

Forside av boka "Knekk ChatGPT-koden".

Bok «Knekk ChatGPT-Koden»

Hopp rett ned til innholdet
Malcare WordPress Security