Frem til 31. august kan de som går i 1. til 7.klasse delta på Sommerles.no 2019! Husk at uansett når man registrer seg, kan all lesing fra 1. juni registreres.

Årets Sommerles er en nettbasert lesekampanje. Det vil si at barna/dere lager en egen profil, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og kan også følge med på hva vennene leser. Her får barna også tilgang til en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Kampanjen er laget for å motivere barn til å finne leseglede. Sjekk ut sommerles.no for mer info.

For hver bok barna leser og registrerer på sommerles.no, får de XP (poeng) og går etterhvert opp i level. Sommerles er for alle, uansett hvor fort eller sakte man leser. Deltakerne konkurrerer nemlig først og fremst med seg selv. Man kan lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneseriebøker, eller bli lest for. All lesing teller og gir poeng.
Og selvsagt har vi premier! De kan få kule digitale trofeer til profilen på nettsiden sin, og premier som de henter på biblioteket.