Romanen bygger på virkelige hendelser, og handler om krigsfotografene Robert Capa og Gerda Taro. De møtes i Paris i 1935, innleder et kjærlighetsforhold og reiser til Spania for å dokumentere borgerkrigen der. Boka skildrer dramatikken i å være krigsreporter i et Europa på randen av en katastrofe, der borgerkrigen i Spania blir et blodig forspill til andre verdenskrig.

Dette er første bok i en spennende og eventyrlig serie for barn. Bokens helter, Herbert Lemon og Violet Parma er et klassisk radarpar som løser overnaturlige mysterier i en liten kystby full av sjarmerende, rare og skumle innbyggere.

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Husker dere den lille jenta med den store stemmen?? Hun har skrevet bildebok. Om hvorfor hun alltid synger barføtt. Søt historie med sann bakgrunn.

Knallbra krim! Det er nyttårsfest i en småby, og en av de rikeste har invitert til fest på den nye hytta si. Dagen etterpå blir han funnet død. Spørsmålet er etter hvert ikke hvem som drepte han, men hvem som ikke ønsket han død.

Herlig persongalleri, herlig mysteriet og herlig stemning gjennom hele boken.

Hanya Yanagiharas nye roman er både en kontrafaktisk historie og en dystopisk historie om verdens undergang. Handlingen er lagt til New York i 1893, 1993 og 2093. I hvert århundre møter vi mennesker som får livene sine snudd på hodet av arrangerte ekteskap, kolonialisering eller pandemi. En spesiell og spennende leseopplevelse!

Mai, 1960. En av historiens verste krigsforbrytere ankommer Drammen. Der begynner han et nytt liv i en blokk i Konnerudgata, får seg jobb på en papirfabrikk, vanker på den lokale kafeen, og lærer seg norsk. Han innleder et forhold til Martha Dreyer, en forfatter som bor to etasjer over ham. Boka er den siste romanen i Kristian Klausens kontrafaktiske trilogi, der handlingen er lagt til Drammen selv om bøkene handler om Mark Rothko, Anne Frank eller Adolf Eichmann.

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Spenningsbok som utforsker den moderne sivilisasjonens fart mot sin egen undergang. Romanen er overraskende, dystopisk, til ettertanke og ikke minst svært underholdende.

Romanen er blitt hyllet av alle og det er berettiget. For en vakker, stemningsfull bok. Den fortjener all rosen den har fått.

Fin novellesamling fra en debutant. Vakre fortellinger. 

I denne romanen utforsker forfatteren sin egen  hukommelse og forsøker å gå tilbake til tiden da hun var en ung jente for å finne fram til sannheten om det som skjedde med henne som 16 åring.  En sterk fortelling!

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Strike og Robin har snublet over en ubeskrivelig kompleks sak som involverer tarotkort, en sosiopatisk seriemorder og vitner som ikke kan stoles på. Dette er den femte boka i seiren om Cormoran Strike. Over 900 sider med spenning – anbefales!

Fine skildringer av mellommenneskelige relasjoner og den storslåtte naturen på Svalbard. Jeg har aldri vært på Svalbard men beskrivelsen av vær, kulde og miljø kjentes troverdig. Takk for turensmile

Lettlest og til tider hysterisk morsom, samtidig systemkritisk og ‘krass’. Psykiatrien sett gjennom brillene til psykologspesialist Idun Jæger (49), som sliter både på jobb og privat.

Grøss som får unge gamere til å lese engelsk.

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Passe spennende og skummelt om barnehjemsbarnet Mika i jakten på en massemorder i Stockholm.

Hvordan ville verden ha sett ut om det var kvinnene som satt med makten? Ting blir snudd på hode når kvinnene utvikler en eletrisk kraft som kan påføre smerte eller drepe når de selv ønsker det.

Den tidligere spesialsoldaten Even Stubberud skal eskortere en terrorist tilbake til Somalia, men flyet blir kapret og terroristen satt fri. Nå er det opp til en syk, ubevæpnet mann uten flykunnskaper å få 245 passasjer levende ned på bakken. I Oslo følger vi Evens tidligere sjef i etterretningstjenesten som må finne ut hvem som står bak komplottet samtidig som hun holder regjeringen og statsministeren orientert. Spennende thriller.

Ungarn, Budapest – Marlen studerer medisin og ved en tilfeldighet blir hun engasjert i gatebarna Karol og Mareks skjebne. En spenningsroman om de mørke sidene av Ungarn. Spennende og mørk.

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

En restaurantanmelder blir  funnet myrdet i den lukkede bakgården til en av Trondheims bedre restauranter, og kroppen mangler hele det ene benet. Morderen blir omtalt som Kannibalen i den lokale avisa. Spennende, ekkel og til tider kvalmende krim.

Frode Grytten sine noveller er alltid verd å lese! Gjennomgangstema i denne samlinga er bading, deneviglange sommaren i barndomen, men også mennesket i møte med livets realitetar som svik, sorg, sjukdom og død.

Denne boka traff meg midt i hjertet! En vakker bok om ensomhet, morsbinding, dødsangst og kjærlighetens frigjørende kraft.

Dystopisk sci-fi som for deg til å se på avhengighet av smartelefon til å bli veldig mye mer skremmende enn at den bruker for mye av tiden vår. Spennende og tankevekkende.

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Den amerikanske presidenten Pauline Green står i fare for å tape det neste valget til en populistisk kandidat. Sammen med en ung kvinne fra etterretningstjenesten, en undercover-agent blant jihadister og en briljant kinesisk spion prøver hun desperat å hindre at en ny verdenskrig skal bryte ut. Skremmende thriller med flere parallellhistorier i kjent Follett-stil. Stor leseropplevelse.

Anna Fox har ikke forlatt huset sitt på ti måneder. Hun vandrer fra rom til rom, fortapt i minner, den eneste kontakten hun har med omverdenen er gjennom vinduet. En kveld hører hun et høyt skrik, og tror hun ser et mord i huset til de nye naboene. Men vil noen tro på henne? Og kan hun i det hele tatt stole på sin egen hukommelse? Denne psykologiske spenningsromanen er A.J. Finns første bok. Spennende bok med mange overraskende vendinger.

Spennende bygdekrim fra Voss. God norsk krim uten blodige scener. Det blir gøy å følge journalist og mysterieløser Agnes Tveit videre.

En usedvanlig god roman fra den svenske landsbygda. Her møter vi en rekke mennesker som strever med sine liv og gjør så godt de kan, skildret med varme og humor. Jeg koste meg med denne og gleder meg til de to neste i trilogien.

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

God, veldrevet krim med mørke undertoner.

Strålende ny norsk mangaserie! Mørkalven Caim er siste av sitt slag og er hatet og fryktet av hvitalvene. Hans eneste håp er å reise til Joker, landet der alle lever i fred.

Les den spennende og dramatiske historien om den unge jødiske jenta Nina som på mirakuløst vis klarer å flykte fra ghettoen i Warszawa i 1943. Datteren Lena er forfatter av boka og formidler morens dramatiske historie. «Ninas reise» vant den svenske Augustprisen i 2005 for Årets faktabok.

Liker du drager, alver og feer- og tøffe jenter? I denne boken får du alt dette og mer!

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

En sterk historie om en liten grønlandsk jente og hennes bror som blir adobtert til en familie i Danmark.

Mia Kankimäki skriver om kvinnene som trosset samfunnets syn på kvinner og gjorde det de måtte for å gi livet mening. De gjennomførte umulige reiser, skrev bestselgende bøker og malte fantastiske bilder. 

Forfatteren sier selv at boka er en kontrafaktisk fantasi. Han opphever grensene mellom historisk materiale og fri diktning og flytter ikoniske Anne Frank og hennes historie til Drammen. Når handlingen flyttes til Norge, oppleves Anne Franks skjebne enda mer tankevekkende og nær.

Nødtvedt er tilbake i storform! Det er en helt egen leseopplevelse å være i denne (løgnaktige) boken om Henrik Ibsens tid på Det norske Theater i Bergen. 

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Ingeborg Oktober er 23 år da ekskjæresten tar selvmord. Sangtekster, menneskenes jagen etter å forstå verden og tanker om før og etter gir et sårt innblikk i året som følger.

Nobelprisvinner i litteratur Wislawa Szymborska sine dikt leses best ved å inntas ved morgenkaffen. Resten av dagen går til å fordøye de. Anbefales å ta små doser av gangen.

Lars Vik tegner et nært og ærlig portrett av en kvinne, en mor og et menneske med store ambisjoner og gjennomslagskraft, og som var en sentral personlighet i norsk kultur- og samfunnsliv, med de kostnadene dette førte med seg.

Nobelsprisvinneren Olga Tokarczuk har skrevet fantastiske noveller som sitter i deg lenge.

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Nydelige kjærlighetshistorier fra noen av Amerikas beste ungdomsforfattere.

Nok en skikkelig kosekrim i serien Torsdagsmordklubben. Herlig!

Historien til tolv mennesker veves sammen i det de er på vei til Nationaltheateret for å se Hedda Gabler.

Kjærstads på sitt beste  – og slett ikke tung å lese!

Elling er en liten gutt som vokser opp i et øysamfunn i mellomkrigstida. Han blir misforstått og opplever mye vondt. Romanen ble første gang utgitt i 1935.

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

I denne praktutgaven får Bibelens mest kjente tekster møte kunst fra Nasjonalmuseet. Tekstene er forenklet og svært lesbare, en vakker boka som passer for alle. Passer godt til høytlesing.

Romanen er basert på en sann historie om de to butikkpikene Bertha Torgersen og Hanna Brummenæs. Ikledd herrehatt og frakk brøytet de seg vei inn i det harde og mannsdominerte gruvesamfunnet på Karmøy.

En mystisk forsvinning, et par på frustrert boligjakt, og en førsteamanuensis i litteratur med detektivambisjoner er noe av innholdet i denne romanen, som har alt en kan ønske seg av humor, intelligens og spenning. Spenningen bygger seg sakte opp og holder leseren i ånde til siste setning!

Tenk at jeg holdt på å legge vekk denne boka. Bare tull, jo! Eller var det ikke tull? Takk Gud at jeg ble med Bjørn Arild helt ut.

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Stor roman (700 sider) om kjærlighet til livet og litteraturen, om klasser og klassereiser, om familieliv og personlig frihet, om kunstneriske pretensjoner og ambisjoner og mere til. Pluss en mystisk forsvinning. Lydia Sandgren vant Augustprisen for årets beste skjønnlitterære bok 2020.

Ny roman av forfatteren av Normal People og Samtaler med venner. Rooney fortsetter utforskingen av unge menneskers relasjoner og kjærlighetsforhold, usikkerhet og vanskelige valg.

Det er en nytelse å lese en forfatter så god som Atwood. Her får du 9 fortellinger hvor hun virkelig har lekt seg. Strålende!

Fantastisk høytlesingsbok, passer for barn fra 10 år og voksne!

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Her er mange fortellinger om 22.juli fra flere synsvinkler. De er utdrag av lengre tekster og er en lettlest vei til å forstå hva som skjedde. Ei viktig bok.

Spennede bok med et dikt for hver dag i året. Det er dikt for merkedager og minnedager.

Forfatter Mette Karlsvik møtte Thorvald Steen jevnlig mens han arbeidet med de selvbiografiske romanene «Det hvite badehuset» og «Det siste fotografiet». Møtene har blitt til boka «Same tid neste veke – samtaler med Thorvald Steen». Her utforsker de temaer som familiehemmeligheter, skam, menneskeverd, teknologi og psykiatri, og hvordan skjønnlitteraturen kan hjelpe oss å forstå verden rundt oss. Interessante og tankevekkende samtaler mellom to forfattere som begge har livserfaringer de ønsker å dele med leserne.

Spennende fortelling om Geirmund, en viking med asiatiske trekk. Mye interessant om kildebruk for den histoireinterresserte. Jeg fikk innsikt i helt ny innsikt i Norges historie.

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Liker du Jan Guillous Arn-bøker eller Patrick OBrian, vil du elske Bernard Cornwell! Det siste kongeriket er den første boken i en serie romaner om kong Alfreds vei til makten i et samlet England. Historien starter når ti år gamle Uhtred blir tatt til fange av vikingene etter slaget i York.

Etterforsker Fin Macleod reiser tilbake til barndomshjemmet på den vakre og fjerne Isle of Lewis, på vestkysten av Skottland. Det har skjedd et mord, og svarene er å finne dypt i det tett sammensveisede lokalsamfunnet. Spennende handling og fine miljøskildringer.

Skjebnen til snart 100 år gamle Roseanne McNulty veves sammen med irsk historie til en vakker, trist og bevegende fortelling. Det er to fortellerstemmer i boka, Roseannes og hennes psykiater, doktor Grene.

Boka gir både innblikk i en kvinneskjebne og i en opprivende tid for Irland.

Søt, morsom og hjertevarm tegneserie om vennskap, monster og om å tørre å være den man er.

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Emilia er en liten jente som med mot og kløkt finner sin egen vei i livet.

Herlig barnebok med havfruer, pirater, monstere, mot, vennskap og retten til å være annerledes.

Tanten til Beatrice forsvant for 13 år siden. Hvorfor har ingen lett etter henne før, og hvordan skille løgn og sannhet? Spennende og lettlest for ungdom. 

Tidlig på 1500-tallet i England har Thomas Cromwell gått fra å være en alminnelig smedsønn til å bli statsmann i hoffet til kong Henry VIII. Kongens kone Anne Boleyn har blitt henrettet, og Thomas Cromwell befinner seg på vinnersiden av det blodige oppgjøret som fulgte. På tross av det politiske kaoset har han en visjon om et nytt og bedre England. Boken er tredje bind i trilogien om Thomas Cromwell.

Forfatteren som selv har vokst opp i Osebol, har intervjuet nærmest alle de ca 40 voksne innbyggerne mellom 18 og 92 som fortsatt bor i byen. Intervjuene blir kokt ned til lyriske vitnemål som gir et mangefasettert bilde av livet i byen både før og nå. Deres sorg, glede, uro, humor og tanker om fremtiden gis i en personlig fortelling om svensk nåtidshistorie.

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Absurde noveller i særklasse!

Genuint morsom, med mye alvor. 

I denne boka diktar Lars Amund Vaage fritt om farfaren sin, Ragnvald Vaage, født i 1889. Han veks opp på Husnes i Kvinnherad, ein stad ved fjorden som folk reiser ifrå. Her er ingen plass for dikting, men Ragnvald Vaage blei ein ung og lovande landsmålsdiktar i det nye Noreg.» Hovedpersonen Gabriel får plass på folkehøgskole og det åpner nye muligheter for ham. 

Under Ekstremsportveko på Voss fell ein fallskjermhoppar i bakken for auga på hundrevis av forferda tilskodarar. I ettertid viser undersøkingane at fallskjermen hennar var tukla med, og at ein har å gjere med eit drap. 

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Datteren til sjefen for en suksessrik svensk bedrift forsvinner sporløst i Karlstad. Ti år senere er FBI-agent John Adderley vitne i en rettsak i Baltimore, og får derfor ny identitet. Han blir utplassert i Karlstad der han arbeider på politistasjonen. Snart forstår man at Adderley har en skjult agenda med å oppsøke nettopp dette stedet og begynne å grave i den gamle saken. Han får stadig større problemer med å holde på sin skjulte identitet og hemmeligheter fra fortiden. Dette er første bind i en planlagt serie.

Etter seksten år i Stockholm vender politietterforsker Hanna Dunckers tilbake til den lille hytta ved havet på Öland. Der føler hun seg hjemme, men bygda har fortsatt ikke glemt. Faren hennes satt inne for drap, og selv om han nå er død, blir Hanna utsatt for rykter og blikk. Så blir 15 år gamle Joel funnet drept på en rasteplass, og Hanna blir satt til å etterforske saken.

Finnes han fortsatt? Et helt liv etter sommeren 1955 på Båstad pensjonat. La deg forføre av svensk romantikk!

I denne romanen møter vi en kenyansk familie som tar del i den kenyanske uavhengighetskampen på 50-tallet. En sterk  historie om samhold og kampen for rettferdighet.

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

I denne romanen blir venninneforhold analysert ned til minste detalj. En morsom og lesverdig historie.

Ein fantastisk røverroman full av fargerike personer og tabubelagte temaer. Advarsel:  Ikke for sarte sjeler!

Leseopplevelsen blir bare større etter som stadig nye rom åpnes.

Så uendelig gripende om ungdomstiden. Camilla Bøksle!

WOW, dette likte jeg, og håper på mer fra denne forfatteren. Dette var krim med krutt i!

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Fantastisk underholdende grafisk roman fra en av våre mest fremdtredende tegneserieskapere!

Dette er tredje og siste bok i trilogien om Frøyas dødtre. Bøkene svever mellom fri fantasi og historisk roman. Denne gangen er tiden lagt til pesten, og et Norge i forfall. Spennende lesing.

Agneta Pleijel skriver åpenhjertig og levende om den unge jenta hun en gang var. Boka er skrevet på et lett og godt svensk. Anbefales for alle som liker å lese om oppvekst og forholdet mellom mødre og døtre!

To jenter forsvinner sporløst fra Kamtsjatka-halvøya helt nordøst i Russland. I en sammenvevd historie får vi innblikk i skjebner fra et samfunn hvor kvinner fremdeles er mindre verdt. Beste boka jeg har lest på lenge!

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Fremskritt gir også etiske dilemmaer. Kazuo Ishiguros skriver nydelig om kunstig intelligens og klasseskille. Ishiguros ble tildelt Nobelprisen i litteratur i 2017. 

Har ungen lest alle Kaptein Supertruse, Hundemannen, Turbo-Tim og Verdens verste-bøkene? Da er det god sjanse for at denne blir tatt godt imot!

Sløve hester er første bok i serien om Slough House, avdelingen hvor MI5-agenter blir omplassert etter å ha begått utilgivelige tjenestefeil eller på annet vis tabbet seg ut. Sjefen her er Jackson Lamb: tjukk, uflidd, kjederøykende og intenst utrivelig – og, skal det etter hvert vise seg, en genial spion med en ryggrad av stål.

Bringsværd ønsker her å beskrive livet som gammel med sosialrealistisk ærlighet: «Alderdommen skildres ofte så lyst og poetisk, at du nesten får inntrykk av at det er vår aller beste tid her i livet. Men selvfølgelig er det noe dritt å bli gammel. Det er en vandring fra den ene ydmykelsen til den andre.»

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Jens Bjørneboe skrev om temaer som i dag er brennaktuelle; soningsforhold, krigsoppgjør, enkeltmenneskets frihet, hvor ondskapen kommer fra. I denne antologien, redigert av Kaja Schjerven Mollerin, skriver Jan Grue, Aslak Sira Myhre, Cathrine Grøndahl, Tom Egil Hverven, Cecilie Løveid og mange flere om aspekter ved Bjørneboe som forfatter og offentlig intellektuell.

Sensommeren 1257 la fire langskip ut fra bryggen i Tunsberg. Om bord var foruten prinsesse Kristina selv, kong Håkon IVs fremste geistlige og diplomatiske sendebud, hirdmenn, hoffdamer, tjenere og tjenestejenter, til sammen over hundre personer. Brudeferden var strabasiøs, ofte farefylt, men vel fremme møtte hun et fascinerende land som hadde vært under maurisk styre i over fem hundre år, og som arabere og berbere kalte al-Andalus.

Fire kvinner i Hamburg i en dramatisk tidsepoke, 1919-1948. Personlige skjebner, vennskap og kjærlighet veves sammen med storpolitiske hendelser.

Nok en flott roman fra Stefansson. En strek og poetisk slektskrønike som beskriver hovedpersonens familie gjennom fire generasjoner.

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Spennende, informativt og interessant om livet på Svalbard på femtitallet.

Fantasifullt, varmt og humoristisk fra en av Nordens beste barnebokforfatter. Perfekt for en koselig høytlesningsstund! 

Mors drikking måtte aldri nevnes. Her kommer sønnen med alle ordene. Sterkt!

Vinner av P2-lytternes romanpris! Sterk roman om behov som overstiger yteevnen, og relasjoner mellom generasjoner og søsken.

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Om voksent svik, savn og kjærlighetslengsel. En avslutning som tar pusten fra deg!

En nådeløs debutroman om hva utenforskap koster og hva som binder oss mennesker sammen, på tross av alt. Forfatteren kommer opprinnelig fra Bosnia, men er vokst opp i Arendal. Romanen er nominert Tarjei Vesaas’ Debutantpris for 2020.

Spennende blanding av politikk, kjærlighet, vennskap og svik, med handling fra Kenya på slutten av kolonitida.

Bente var i skapet som en stusslig utgave av seg selv i 49 år. Carpe føckings diem!

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Nok en strålende fortelling fra Elena Ferrante. Om oppvekst i Napoli, pubertet, løsrivelse fra foreldre og det å bli voksen.

Ei utrolig god bok! Spennende, sår, vakker og dramatisk.

Hvis du trenger en god latter, les denne boka. 

Jeg storkoste meg med denne hjertevarme, herlige boka. Og for et fornøyelig persongalleri!

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Jeg blir fullstendig sjarmert av disse bøkene, og denne er intet unntak.

Det er litt deilig med en roligere krim, med historie og persongalleri med tyngde. Det får man her. Pluss en god krimhistorie.

Ny sak for politietterforsker Gunnar Barbarotti. Denne gangen er mye av handlingen lagt til Gotland. Fin bok for deg som liker «snill» krim.

Første bok i ny serie fra norges fantastiske fantasyforfatter, Siri Pettersen!

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Herlig humor hvor koronahverdagen er tatt på kornet.

En rask og fornøyelig oppsummering av gamle og nye klassikere! 

Om bedrag og selvbedrag blant en gruppe expats i en liten by i Sør-Spania. Satirisk!

En vond og skremmende roman om hvordan rasismen fremdeles rammer afroamerikanere i USA.

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Årets tegneserie 2020! Om jenteallianser og den første forelskelsen.

Velskrevet og intens bok om den unge jenta Arminutas spesielle oppvekst i Italia på 1970-tallet. Anbefales for deg som liker Elena Ferrantes bøker!

En verdensomspennende influensapandemi er i anmarsj, skoler må stenge ned, folk må gå med munnbind og WHO kjemper for å finne en vaksine! En fantastisk roman- som kom ut i 2018!!

En sann historie fra 80-tallets jappetid.  Ja, likte du NRKs serie Exit er dette en bok for deg!

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Den siste boken i spenningsserien om politimannen Ole Vik, der alle bøkene i serien kan leses frittstående.  

Spennende roman om gutten som skal bli Harald Hardråde. Vi følger Harald fram til slaget på Stiklestad og handlingen fortsetter i bøkene som følger.

Dette er en utrolig roman på mange måter. Spennende om forbyttinger ved fødsel, familiebånd, normalitet og det store spørsmålet om det finnes et system i kaoset?

En medrivende historie om hva som er et godt liv og om forventninger fra samfunnet om normalitet.

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Sterkt og reflektert om abort og kvinners rettigheter.

En realitetsorientering i forhold til hva det vil si å ha en helse og et godt hjelpemiddel mot helseangst.

Utroskap, morskap, klesskap – Lettlest og underholdende om familieliv og kvinneliv.

Hva utløser kreativitet? Morsomt og underholdende om vår fantastiske hjerne.

Bokforside: Nina Lykke: Full spredning

Opprivende og opprørende slektsdrama, stor leseropplevelse.

Et tidsbilde fra Kristiania og Paris på slutten av 1800-tallet. En historisk roman om en spesiell kvinne, om kjønnsroller og om Hamsun!

Endelig en ny bok i den spennende fantasyserien Bifrost!

Fantastisk språk, dramatisk handling – ei bok jeg ikke glemmer!

Fantastisk høytlesningsbok!

Spennende og skremmende, så man tenker at dette faktisk kunne ha skjedd..

Malcare WordPress Security